Bogføring & regnskab

Indtægter og udgifter og alt det imellem


Kvinde hånd på en macbook og andre skrivebordsartikler

Din nye bogholder på Vestsjælland?

Når der er styr på din bogføring, er det meget nemmere at fokusere på det, du er god til. Vil du ikke hellere bruge din energi på at fokusere på at sælge dine produkter/services? Du kan trygt overlade bogføringen til mig, og så sørger jeg for, at der kommer styr på tallene. Er du kommet bagud med regnskabet? Så lad mig hjælpe dig til at komme up-to-date.

Jeg har mange års erfaring med bogføring for en lang række virksomheder inden for mange forskellige brancher. Derfor kan jeg helt sikkert også være bogholder på dit regnskab. Lyder det ikke som noget, du kunne have brug for?


Jeg kan bl.a. hjælpe jer med:


Momsregnskab

Et forkert og for sent indberettet momsregnskab kan give anledning til ubehagelige overraskelser og anmærkninger i regnskabet. Jeg er din sikkerhed for, at tallene er korrekte.

Årsrapport

Klargøring af regnskabet til revisor i god tid. Få din revisorregning i bund og kvaliteten af dit regnskab i top. Alt er afstemt til mindste bilag.

Bilagshåndtering

Der skal være styr på bilagene, hvis fradrag skal opnåes. Jeg tager dialogen løbende med dig, så du ikke er i tvivl om, at dit regnskab er korrekt i forhold til SKAT. Lad mig hjælpe med at få styr på bilagshåndteringen.

Lønadminstration

Den rigtige løn – til tiden. Det er vigtigt, der er styr på lønadministrationen både for dig selv og dine medarbejdere.

Skatteafstemning

Stemmer skattekontoen? Har du overblikket over dit udestående med SKAT ? Lad os sammen undgå at få problemer med SKAT.

Kørselsopgørelser

Er jeres kørselsopgørelser korrekt udfyldt? Anvendes de korrekte takster, eller skal jeg hjælpe med at få styr på kørebogen og korrekt udbetaling af kørselsgodtgørelse ?

Finansiering

Betaler du for meget i rente ? Skal du eje eller leje ? Lad mig hjælpe dig med at regne den ud.

Feriepenge og pension

Det kan koste dyre renter og bøder, hvis feriepenge og arbejdsmarkedspension afregnes for sent og forkert. Lad mig give dig og dine medarbejdere tryghed, at det bliver håndteret korrekt.

Import og eksport

Husker I at håndtere import og eksport korrekt, når der handles i udlandet? Lad mig hjælpe, så det står rigtigt i regnskabet.

Rettidig omhu og orden
sparer dig penge