Lena Lindquist

Hvem er LL Erhvervsservice


OVER
0
års Erfaring

LL Erhvervsservice

LL Erhvervsservice fornemmeste opgave er, at hjælpe små og mellemstore virksomheder med netop deres behov inden for bogføring, regnskab samt administration og HR. Jeg udfører gerne opgaverne hos jer eller på eget kontor. Men det kan også være, du har behov for rådgivning og telefonisk support til selv at kunne varetage administrative opgaver, så er jeg også klar til at hjælpe. Hvad skal LL Erhvervsservice hjælpe dig med?

Lena Lindquist – Lidt om mig

Jeg hedder Lena Lindquist og startede LL Erhvervsservice i 2008. Jeg  er uddannet revisor og er merkonom i Regnskab/Analyse og finansiering/Ledelse/Organisation. Jeg har hjulpet små- og mellemstore virksomheder i 30 forskellige brancher i 25 år med bogføring, administration, HR og alt det, der ligger inden for disse områder. Hvor mange synes, at papirarbejdet er en sur pligt, ser jeg det som en sjov udfordring, at få tallene til at stemme og efterfølgende analysere og optimere regnskabet. Jeg har hjulpet mange forskellige typer virksomheder, og derfor er jeg også godt klædt på til at hjælpe dig, uanset hvilken branche du befinder dig i. Så hold dig endelig ikke tilbage med at kontakte mig.

 • Orden og struktur

  Nøgleordene er struktur og ordenlighed, da dette er yderst vigtigt for at kunne holde overblikket og arbejde så effektiv som muligt.

 • Tryghed og fortrolighed

  Mine værdier er tryghed og fortrolighed. Det er yderst vigtigt, at mine kunder kan stole på mig og har tillid til min ydelse.

 • Stærke kunderelationer

  For at få den bedste forståelse af mine kunders virksomhed, arbejder jeg altid på at skabe stærke og troværdige relationer med mine kunder.

 • Rettidig omhu

  At være ajourført og i god tid med indberetninger letter som regel arbejdsbyrden og giver mentalt overskud til at drive sin virksomhed.

Rettidig omhu og orden
sparer dig penge